Search This Blog

Showing posts with label poll. Show all posts
Showing posts with label poll. Show all posts

Sunday, February 7, 2010

POLL RESULTS - Town planner files grievance over suspension, what action should the Mayor take? Linda Bush is seeking the removal of the disciplinary letter from her file and to be made whole for any and all losses.

The Mayor should keep his original judgment (suspension of Linda Bush) and deny the grievance

43 (97%)

The Mayor should change his original judgment and reinstate Linda Bush and make her whole

1 (2%)

Votes so far: 44
Poll closed

Sunday, January 31, 2010

POLL RESULTS - Should the testimonial dinner for Mayor Dickinson continue IF it is in violation of Connecticut General Statute Sec. 9-609?

My recent poll question “Should the testimonial dinner for Mayor Dickinson continue IF it is in violation of Connecticut General Statute Sec. 9-609” is now closed.

For those of you that have made comments regarding the ability to vote more than once on a poll, I have it set so that it is very difficult for most people to do this. You have to have enough knowledge to manipulate your browser and IP address settings enough for additional votes from the same system to register more than once and actually count.

The system is not fool proof but it does prevent casual voting manipulation.

Additionally, these are not meant to be scientific polls. They are meant to gather the thoughts and opinions of the participants.

There were 50 respondents in this recent poll.

9 of them (18%) felt that the event should be allowed to continue regardless of the ruling on the statute.

28 or 56% of the folks felt that the event should only occur after and ruling and it was found that the event was not in violation of the statute

13 voters (26%) thought the event should just be cancelled regardless of which way the ruling went.

I placed my own vote in the “Yes only if it is not in violation of the Statute” with the majority of the respondents. My thoughts have been if the ruling on the statute shows that it does not apply to the event, then the supporters should be able to have their event.

I also feel that if the ruling goes the other way, the event should be canceled. For all the difficulties in having to do that and some potentially lost monies, that is the right thing to do.

I find it interesting that 9 of the respondents indicated that they were OK with folks breaking a law since the first question stipulated that the event should be allowed to regardless of the Statute or any ruling on it.

The opinion of others is always very interesting to me. I would love to hear the reasoning or the justification on their thoughts on why they would support something like that.